Voetbalschool De Geer -   Donderdag 4 februari 2010
VOETBALSCHOOL
DE GEER
 
 
 
 
Oud profvoetballer Boudewijn de Geer heeft vanaf eind mei 2010 zijn eigen “Voetbalschool Techniektrainingen” opgestart. Voetbalschool De Geer is clubonafhankelijk en dus voor iedereen toegankelijk. Zowel jongens als meisjes van zes tot en met veertien jaar zijn van harte welkom op het complex van s.v. Wassenaar aan de Charlottestraat in Wassenaar. Ben je fanatiek, wil je als voetballer beter worden, trucjes aan de bal leren en te weten komen wat er zoal in het voetbal omgaat, twijfel dan niet en meld je snel aan.
 
 
 
DE TRAININGEN
 
De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 16.30 uur tot 17.30 uur (jongere groep) en van 17.30 uur tot 18.30 uur (oudere groep). De groepen worden ingedeeld aan de hand van de kwaliteiten van de deelnemers en wij houden natuurlijk ook rekening met de leeftijd.
 
Er kunnen drie sessies van 6 trainingen worden gevolgd, altijd te beginnen met de eerste sessie, daarna de tweede sessie en als laatste de derde sessie.
De kosten van de eerste sessie van 6 trainingen zijn € 150,= p.p.
De kosten voor de tweede (vervolg)sessie van 6 trainingen zijn € 120,= p.p.
De kosten voor de derde (vervolg)sessie van 6 trainingen zijn € 90,= p.p.
Het verschuldigde bedrag dient een week voor aanvang van de desbetreffende sessie te worden voldaan op IBAN: NL26 INGB 0753241315 t.n.v. B.E. de Geer en o.v.v. de voor- en achternaam van de deelnemer.
 
De speler (ouder) die zich direct opgeeft voor de drie achtereenvolgende sessies (18 trainingen) betaald geen € 360,= p.p. maar slechts € 300,= p.p.
 
De trainingen staan onder leiding van Boudewijn de Geer en af en toe krijgen we bezoek van één of meerdere spelers uit het Betaalde Voetbal.
 
 
 
KLEDINGPAKKET
 
Iedere speler ontvangt bij Cursus 1 een kledingpakket van de Voetbalschool De Geer, bestaande uit een Voetbalshirt, een Voetbalbroek, Voetbalkousen. De spelers zijn verplicht deze kleding tijdens de activiteiten van Voetbalschool De Geer te dragen.
 
 
 
TRAININGSMAP
 
Voor de eerste training ontvangt iedere deelnemer een digitale Trainingsmap van Voetbalschool De Geer, waarin je je eigen ontwikkeling kan bijhouden en de behandelde oefenstof kan doornemen !!!
 
 
 
CERTIFICAAT
 
Na iedere sessie van 6 trainingen ontvangt iedere deelnemer een Certificaat van deelname aan de Techniektrainingen bij Voetbalschool De Geer. Wel moet je dan minimaal 4 trainingen aanwezig geweest zijn.
 
 
 
AANMELDEN
 
Voor aanmeldingen voor een nieuwe cursus Techniektraining dien je de NIEUWSBERICHTEN in de gaten te houden. Je aanmelden doe je door het "Aanmeldingsformulier" op deze website in te vullen.
 
 
 
VOETBALDAGEN
 
In de schoolvakanties organiseert Voetbalschool De Geer haar “Voetbaldagen”.
Deze Voetbaldagen zijn toegankelijk voor zowel jongens als meisjes vanaf zes jaar tot en met twaalf jaar, die niet of later met vakantie gaan en in samenwerking met de voetbalvereniging .........
 
De Voetbaldagen worden gehouden op het complex van voetbalvereniging ......... in ......... en je kan je opgeven voor één, twee, drie, vier of vijf dagen. Het woord “VOETBALDAGEN” verklapt eigenlijk al waar het allemaal om draait. De kinderen zijn dagelijks tussen 9.00 uur en 16.00 uur met ‘VOETBALLEN’ bezig. Er wordt getraind, er worden wedstrijdjes gespeeld, er komen voetbalspelletjes aan bod en ook is er ruimte voor ontspanning in de vorm van bijvoorbeeld een voetbalquiz. Tussendoor zullen de deelnemers voldoende versnaperingen krijgen in de vorm van drinken, een lunchpakket en gezond fruit. Ook ontvangen alle deelnemers een T-shirt van Voetbalschool De Geer. Wij gaan uit van maximaal 20 deelnemers per dag, dus ‘vol is vol’.
 
Hoe kan jij je aanmelden?
Aanmeldingen voor de “Voetbaldagen” kunnen via hetzelfde AANMELDINGSFORMULIER van de Voetbalschool De Geer. Geef hierbij duidelijk op voor welke dag/dagen je in aanmerking wilt komen en vergeet niet je naam, adres enz. in te vullen, zodat we zo snel als mogelijk contact met je kunnen opnemen. Kijk even bij de nieuwsberichten wanneer er precies Voetbaldagen worden gehouden.
 
De kosten voor de Voetbaldagen zijn:
* Eén dag : € 80,=
** Twee dagen : € 130,=
*** Drie dagen : € 180,=
**** Vier dagen : € 230,=
***** Vijf dagen : € 280,=
 
Deze prijzen zijn inclusief versnapering, lunchpakket en T-shirt van Voetbalschool De Geer.
 
 
 
VRAGEN
 
Indien er nog vragen zijn over de "Voetbalschool Techniektrainingen" of over de "Voetbaldagen" dan kunnen jullie die via het "GASTENBOEK" richten aan Boudewijn de Geer. Ook andere vragen en/of suggesties zijn altijd welkom!
 
 
 
 
 
DE TRAINER
 
 
 
Boudewijn de Geer heeft een rijke ervaring als voetballer en als trainer-coach.
Als voetballer begon hij op vijfjarige leeftijd bij H.V.V. in Den Haag.
Op dertienjarige leeftijd stapte hij over naar de roemruchte jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hij zich ontpopte tot een snelle, behendige en scorende vleugelspits in een team met bekende namen als Martin Jol, Johnny Dusbaba, Tsjeu La Ling, Wim Berkenkamp en Leen Swanenburg.
 
 
In de jaren zeventig begon De Geer, net achttien jaar oud, zijn profcarrière bij FC Den Haag. Hij speelde vervolgens in het betaalde voetbal bij Haarlem FC, Molde FK (Noorwegen), Lilleström SK (Noorwegen), Hercules Alicante (Spanje), De Graafschap en Brisbane Lions(Australië).
 
 
De Geer was als ADO-jeugdspeler ook actief bij het Haagse Jeugdelftal en het Nederlands Elftal onder 18 jaar. Met FC Den Haag, Molde FK en Lilleström SK speelde hij in de Intertotocompetitie en de Europa Cup.
 
Na zijn profcarrière begon De Geer aan zijn trainersloopbaan en is in het bezit van de KNVB-licentie UEFA A. Vanaf 1984 werkte hij bij onderstaande verenigingen in de functie van Jeugdtrainer, Seniorentrainer en/of Technisch Jeugdcoördinator.